Blog

Modern egy- és kétszintes családi házak

Lakóparkunk a pontos műszaki tervezésen túl modern formavilágával hívja fel magára a figyelmet. Az ideálisan családok számára kialakított egyedülálló otthonok különféle variációi minden igényt kielégítenek. Egy- és kétszintes, 2-4 szobás, szimpla és dupla garázzsal rendelkező ikerházaink jellemzően amerikai, minimál stílust árasztanak, akár saját jakuzzival kiegészítve! Pihenjen Ön is modern, de nyugodt környezetben, az igényeihez tökéletesenBővebben: “Modern egy- és kétszintes családi házak”

A város zajától távol, festői környezetben

A pallagi 14 lakásos ikerházak a városhoz közel, mégis csendes környezetben várják az érdeklődőket. Kiváló elhelyezkedését a Nemzetközi Iskola és a Labdarúgó Akadémia közelsége, valamint saját bejárású, sorompóval védett magánút is biztosítja, de Pallag sajátosságaiból adódóan a megnyugtatóan csendes környezetből rövid idő alatt juthat el a városközpontba. A lakópark modern stílusa és exkluzív kivitelezése mégisBővebben: “A város zajától távol, festői környezetben”

Kényelem és biztonság

A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, valamint az óriási nyílászárók, modern anyagok, üveg korlátok teszik különlegessé az épületet, hanem a lakópark sorompóval védett belső magánútja is, így garantáltan nincs átmenő forgalom, és a nyugalom biztosított. A kényelem fokozására a hatalmas udvar, külső jakuzzi és rendkívül modern terasz vagy/ésBővebben: “Kényelem és biztonság”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogger ezt szereti: